dchome logo
win een jaar lang gratis dchome
veiligheid van dchome
dchome steunt stichting stophersentumoren.nl
dchome logo
Disclaimer Voorwaarden Support Over ons Privacy
 

Disclaimer

dchome
Abonnementsvormen
Vraag & Antwoord
Naar de inlogpagina

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door DC4Q met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. DC4Q verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door DC4Q worden aangeboden. Wijzigingen kunnen, zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

DC4Q aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. DC4Q aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van DC4Q opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel DC4Q alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is DC4Q niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door DC4Q worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel DC4Q uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door DC4Q worden onderhouden wordt afgewezen.

Veil is een ornament in bruiloft mode-stijl. Dit eenvoudige stuk stof wordt meestal gedragen als kopstuk van de bruid hoofd. Omdat het wordt een essentieel onderdeel in bruidsjurk set, sluier wordt geleverd in verschillende modellen na de bruidsjurk model. En in feite, niet alle trouwjurk houdt sluier als een belangrijk onderdeel in Bruidsjurken set. Echter, de sluier applicatie een perfecte concept als modern elegante bruidsjurken component als uw wens te zijn. Laten we een paar gebruikelijke bruiloft jurk met sluier ontwerpideeŽn als uw inspiratie hier.

Om u aan te melden voor onze nieuwsbrief, klik hier.

Overzicht in al uw gegevens. 

Waardevolle contracten, verzekeringspapieren, garantiebewijzen, etc. nu opgeslagen in ordners straks als kopie in dchome.nl...

Aanbiedingspakket
- 1 woning
- 1 persoon
- 50 mb opslag
2 maanden gratis

Familie pakket
- 1 woning
- 2 personen
- 50 mb opslag 
€ 5,- p/m

Familie plus pakket
- 1 woning
- 2 personen
- 100 mb opslag
€ 7,- p/m

Single pakket
- 1 woning
- 1 persoon
- 50 mb opslag
€ 3,- p/m


   © DC4Q 2008 Testimonials